Klantenservice +31 (0)475 48 19 12

Ontdek de mogelijkheden van Mols bestrating

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Mols Beton een betrouwbare partner in de betonmarkt. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van beton, is ongeëvenaard. Vanuit onze productielocatie in Echt leveren wij een breed scala aan kwalitatieve betonproducten zoals Mols Bestratingen, Mols Betonschuttingen en Mols Steenkorven. Mols levert maatwerk aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, bedrijven en overheid. Onze eigen bezorgservice staat garant voor een snelle levering in heel Nederland, België en Duitsland.

Ons assortiment

De unieke voordelen van Mols Bestratingen

Bent u op zoek naar een nieuwe oprit, terras of tuinpad met onderhoudsvriendelijke, betaalbare en vooral mooie bestratingproducten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Net als fraaie beplanting is een mooie bestrating onmisbaar in uw tuin. Het uitgebreide assortiment van Mols Bestrating biedt naast sierbestratingen die perfect aansluiten bij de nieuwste tuintrends ook de meer traditionele en multifunctionele betonproducten zoals o.a. betonschuttingen, opsluitbanden, muurelementen, split & grind.

 

Muur- en stapelelementen

EEN MOLS BETONSCHUTTING MAAKT UW TUIN COMPLEET

Mols Betonschuttingen hebben veel voordelen ten opzichte van een (hard-) houten schutting. De betonschuttingen zijn geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm, veiligheidsafscheiding en zijn leverbaar in een groot aantal motieven en in meer dan 200 kleuren. De kleuren kunnen van elkaar verschillen aan beide zijden, ideaal wanneer u samen met uw buren een schutting deelt. De betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Zo bent u jarenlang verzekerd van optimaal gemak en tuinplezier!

 

Bekijk de mogelijkheden

Verkrijgbaar in 20 motieven